Kontakt os

Har du lyst at komme og prøve en gratis og uforpligtende gang træning hos Dycden, så er du meget velkommen. Det kan være en god ide at ringe i forvejen, så du ikke risikerer, at holdet er fuldt booket. Du kan også tage chancen og dukke op – er det ene hold booket, så er der måske noget andet, der kunne have din interesse.

Du finder os på Vestergade 72 i København C. De offentlige transportmidler kører lige uden for døren med et kvarters interval det meste af dagen, så det er nemt at komme frem og tilbage. Bag kirken overfor træningscentret finder du gode parkeringsmuligheder – der er ofte plads.

Vil du booke en tid kan du enten ringe til os – receptionen er åben i centrets åbningstid eller sende en mail på kontakt@dycden.dk. Vi bestræber os på at besvare den så hurtigt som muligt og helst samme dag.

Kender du ikke til de forskellige træningsformer kan du få en kort introduktion til dem ved at tilmelde dig vores start-kursus. Det afholder vi den første og tredje onsdag i hver måned kl. 17-18.30. Her står de forskellige instruktører klar til en kort introduktion og kan besvare de spørgsmål du eventuelt måtte have. Du skal naturligvis møde op i træningstøj, så du kan deltage i de forskellige øvelser. Der er mulighed for et bad bagefter.Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked