Om DYC

Ideen til Dycden opstod stille og roligt i løbet af 2010. Vi var en flok motionister, der jo efterhånden havde trænet rigtig mange timer i forskellige træningscentre. Derfor kom vi til at snakke om, at det kunne være hyggeligt kun at skulle et sted hen og så dyrke de forskellige træningsformer der. På den måde mødes man med de samme mennesker hver gang og kender også stedets faciliteter, parkeringsforhold osv. Efter at ideen var opstået, så vendte vi tilbage til den flere gange, når vi snakkede sammen og blev enige om til sidste at tage springet og føre ideen ud i livet.

Selvom vi er et forholdsvist nyt center, så kan vi vist roligt konstatere, at der er tale om en succes og at vi har ramt et område, der i den grad har været savnet. Kombinationen af dans, yoga og core er absolut genial og appellerer til rigtig mange mennesker, der gerne vil forkæle deres krop og bevæge sig. Her kan man vælge yoga den ene dag og core den næste eller man kan nøjes med core-delen i en periode, hvis det er det, man gerne vil. Man har kun et medlemskab, men frit valg på alle hylderne. Det er der rigtig mange, der har fået øjnene op for og kan se det smarte i. Det er vi naturligvis meget glade for. Det er jo altid spændende, når man kaster sig ud i en idé, som man selv synes er genial.

dycden1

Du kan selv vælge, hvad du har lyst til af de forskellige tilbud, men kan også få hjælp af os, så der kan sammensættes en pakke, der passer til netop dine behov: Hvor meget vil du træne? Hvor hårdt skal det være? Er der skader, der skal tages højde for? osv. Spørg endelig til råds – det er det, vi er det for.

Os selv? Vi træner stadig på livet løs og indgår på holdene på lige fod med alle jer andre. Derudover tager vi os af en del af det praktiske omkring centeret og blandt andet denne blog, hvor vi forsøger at holde alle opdateret med, hvad der rører sig inden for området.